Doar 0-0 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Chindia Târgoviște ratează șansa de a urca în play-off!

in Sport by
Banner

ACS Viitorul Pandurii Târgu și Chindia Târgoviște au încheiat la egalitate, scor alb, 0-0, într-un meci care a contat pentru etapa a 12-a din Liga 2.

Chindia nu a reușit să obțină două victorii consecutive în actuala stagiune de campionat și, cu șapte etape rămase până la finalul sezonului regular, se află în afara play-off-ului, ocupând locul 9, cu 17 puncte, la doar două lungimi în spatele ocupantei locului 6, CSC Dumbrăvița, ultimul loc de play-off.

Elevii pregătiți de Vasile Miriuță au fost susținuți de o parte a galeriei, care a făcut deplasarea la Turnu Severin. Motivul pentru care această partidă s-a jucat pe stadionul din Drobeta Turnu Severin este că pe arena din Târgu Jiu au avut loc câteva intervenții. Pentru gorjeni, acesta a fost al doilea meci pe care l-au disputat la Turnu Severin în actuala ediție, primul fiind confruntarea cu CS Mioveni, pe care au câștigat-o cu scorul de 1-0, cu două etape în urmă.

Deși se află doar pe locul 10 în clasament, echipa din Târgu Jiu a suferit o singură înfrângere în actuala ediție de campionat. Următorul joc al Chindiei va avea loc joi, 9 noiembrie, cu CS Mioveni, pe teren propriu, începând de la ora 19:30.

Echipele de start:

Viitorul Pandurii: Rob. Geantă – Jozic, Mrsulja, Dav. Sadu, Godja – Brînzan (cpt.), Tiihonen – Andreaş (Ed. Croitoru 69′), Acolaste (Alb. Voinea 69′), Gîrbiță – Njifakue

Rezerve: Lupescu – Core, Nikpalj, Vulpe, Nic. Geană, Dr. Popa, Moisie

Antrenor: Călin Cojocaru

Chindia: Railean – I. Albu (Alb. Călin 86′), Fl. Plămadă, Marc, C. Dinu – Prejmerean (cpt.), Bogaciuc (Fedele 86′), Boțogan (Rz. Tache 79′), Max. Cojocaru, Golofca (Romeo 61′), Rob. Moldoveanu

Rezerve: Ius. Popescu – Ad. Ioniță, Andr. Șerban, Matiș, Zivkovic

Antrenor Vasile Miriuță

Banner