Final de sezon competițional pentru motocicliștii de la Flacăra Moreni

in Actualitate/Sport by
Banner

Anul competițional 2023 s-a încheiat. Sportivii legitimați la Secția de Motociclism a C.S.M. Flacăra Moreni au dovedit încă o dată determinare, perseverență și profesionalism.

A fost un sezon competițional greu din multe puncte de vedere (financiar, logistic, tehnic, accidentări și neparticipări fără justificare în cursele oficiale), dar nu imposibil pentru sportivii noștri. Din 2024, o nouă abordare pentru cei care cu adevărat fac performanță pentru Flacăra Moreni.

Un parcurs excelent l-a avut Robert Văcaru care a reușit o performanță unică pentru Flacăra Moreni și pentru istoria motociclismului morenar: LOCUL I NAȚIONAL pentru al doilea an consecutiv la clasa Amatori MX 2 de la ramura Motocros. La ultima etapă de la Zărnești în prima manșă s-a clasat pe locul II, iar la cea de a doua manșă a ocupat locul I după o cursă foarte strânsă, rezultate care l-au poziționat pe locul I național în 2023 cu 170 de puncte. Este încă o dovadă de seriozitate și arată tuturor că atunci când practici un sport nu numai că te antrenezi, ci și participi la toate cursele. Doar astfel poți face performanță cu adevărat!

Pe de altă parte, în acest an competițional am avut și o noutate la Flacăra Moreni: prima legitimare la ramura Rally Raid în persoana sportivului Alexandru Goran. Pentru primul an într-un campionat național, acesta s-a clasat pe LOCUL I NAȚIONAL la clasa Moto Hobby.

La ramura Motocros avem rezultate bune atât la diferite etape, cât și în clasamentul general, astfel:

Pentru prima legitimare și prima participare într-un campionat național, Marian Radu a reușit să se claseze pe locul IV național la clasa Amatori MX 2 cu un total de 98 de puncte în clasamentul general;

La clasa Veterani 1, Adrian Badea obține locul IV național (după accidentarea de la Zărnești din manșa a doua, cu o primă manșă foarte bună și o clasare pe locul III), iar Romulus Necșoiu se clasează pe locul VII național;

La clasa MX 125, pentru prima dată legitimat la Flacăra Moreni, Eduard Badea se clasează la final de campionat pe locul VI național;

La clasa MX Fete, Iasmina Stan se poziționează pe locul II național cu o singură participare;

La clasa MX 1, Andrei Filip se poziționează pe locul V național;

La clasa 85 cc, Raisa Constantin se poziționează pe locul XII național cu o singură participare.

Un aspect important de menționat este prezența la toate etapele naționale de motocros a arbitrilor de traseu de la Moreni, coordonați de Silviu Glodeanu – sportiv specializat în motociclism.

La ramura Endurocross, Silviu Glodeanu se poziționează pe locul X național cu o singură cursă la clasa Moto Vet, iar Bogdan Diaconescu se poziționează pe locul XIII național cu o singură cursă la clasa Quad Hobby.

Felicitări tuturor și vă mulțumim pentru că faceți parte din echipa Flacăra Moreni! Jos pălăria pentru toate eforturile depuse!

SURSA: C.S.M. Flacăra Moreni

Banner