Un fleac, i-au ciuruit! Un nou succes pentru sportivii dâmbovițeni!

in Actualitate/Sport by
Banner

Nu mai puțin de 23 medalii au câștigat sportivii de la Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Arte Marțiale (ACSMMMAM) din Târgoviște, la Winfied World Championships Carrara Italia Mixt Martial Arts 2023! Chiar mai important, 12 dintre medaliile cucerite au fost de aur, 8 de argint și 3 de bronz.

Fondator, antrenor și sportiv al clubului, Marius Mihai Marin a cucerit nu mai puțin de 5 titluri de campion mondial și 3 de vicecampion mondial, contribuind decisiv la palmaresul formidabil înregistrat de ACSMMMAM în Italia.

Marius Mihai Marin este și cel care a făcut publică știrea privind succesul clubului dâmbovițean, pe pagina sa de Facebook.

”După sacrificii imense, pe care le-am făcut împreună cu familia și clubul nostru, Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște, iată că ne întoarcem acasa cu fruntea sus! Nu mai puțin de 23 medalii: 12 de aur, 8 de argint și 3 de bronz (…) Record pentru un club din județul Dâmbovița la un campionat mondial de arte martiale mixte. Mulțumim lui Dumnezeu, în primul rând, Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat, tuturor celor care ne-au susținut și, nu în ultimul rand, lui Salvatore Tiso și organizatorilor pentru acest minunat campionat! Ne vedem la anul!”, a transmis Marius Mihai Marin pe Facebook

Banner