Ghinion pentru Chindia, în Cupă, cu Petrolul! Două bare și multe ocazii ratate de târgovișteni

in Sport by
Banner

În fața propriilor suporteri, Chindia a cedat în etapa a doua din Cupa României,  cu Petrolul, scor  2-0, același rezultat cu care a pierdut și în prima etapă, la Hunedoara. Reușitele meciului au fost semnate de Abuashvili (min 20) și de căpitanul Huja (min 88).

Chindia nu a arătat deloc rău în prima parte a jocului, lovind de două ori bara transversală, Fedele (min 10) și Zivkovic (min 26).

Între aceste două momente, Petrolul a reușit să deschidă scorul în urma unei faze a lui Giorgi Abuashvili, care a primit  cu eleganță mingea în față, a executat o mișcare rapidă de întoarcere, progresând agil în careu, și s-a orientat spre stânga, apoi realizat o fentă abilă, finalizând cu un șut puternic, folosind piciorul stâng, către colțul lung al porții, iar tabela arăta 1-0 pentru oaspeți.

Golul doi al „lupilor galbeni” a venit spre finalul jocului, (min 88), Marian Huja a câștigat duelul aerian cu Victor Bogaciuc, învingându-l pe portarul Iustin Popescu. După acest rezultat, Chindia este pe locul 6, ultimul din grupa A. Ultima etapă a grupei Cupei României este programată la începutul lunii decembrie, când târgoviștenii vor da piept cu Hermannstadt, tot pe teren propriu, un joc care nu va mai avea nicio miză pentru elevii lui Vasile Miriuță.

Meciul nu a fost lipsit și de duelul galeriilor, suporterii celor două formații aruncându-și cuvinte grele în mai multe rânduri pe parcursul celor 90 de minute de joc.

Totodată, tehnicienii ambelor echipe au introdus rezervele pentru acest duel, meciurile și obiectivele din campionat fiind mai importante.

Echipele de start:

Chindia Târgoviște: Popescu – Romeo, Rutjens, Dinu, Anișorac – Cojocaru, Boțogan, Fedele, Ursu – Matiș, Zivkovic

Petrolul Ploiești: Eșanu – Doua, Garutti, Huja, Radu – Abuashvili, Jeferson, Diomande, Musi – Roman, Petrovic

Banner