Târgurile de toamnă din județ, vizitate de oaspeți aparte!

in Administrație by
Banner

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat, joi, la trei dintre cele mai cunoscute târguri de toamnă din județ.

Prima oprire a președintelui CJD a fost la Târgul de Sfântul Dumitru din orașul Fieni. Acest târg a reunit, ca în fiecare an, mii de locuitori din județul Dâmbovița și din județele vecine. Cu ocazia vizitei sale, Corneliu Ștefan a evidențiat importanța acestui eveniment, numindu-l cel mai mare târg de toamnă din zonă. El a subliniat că târgul oferă oportunitatea de a achiziționa produse necesare pentru iarnă, precum legume, fructe, miere, brânzeturi și multe altele, oferite de legumicultori, pomicultori, apicultori și fermieri dâmbovițeni. Președintele CJD a salutat calitatea acestor produse și a transmis urări de „la mulți ani” sărbătoriților de Sfântul Dumitru, exprimându-și încrederea că târgul va rămâne o tradiție căutată și apreciată. La această vizită a luat parte și senatorul PSD, Titus Corlățean.

După Târgul de Sfântul Dumitru, președintele Corneliu Ștefan s-a deplasat la Zilele Comunei Vișinești, unde a le-a transmis tuturor localnicilor un mesaj de „la mulți ani” , dar și  celor care poartă numele de Dumitru. Acesta a fost însoțit de prefectul județului, Claudia Gilia,  deputatul PSD, Marian Țachianu, directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru și Cristian Avanu, director A.D.I  Apă Dâmbovița.

Ultima oprire a președintelui CJD a fost la Târgul de Toamnă din comuna Băleni, unde a continuat să se bucure de atmosfera și produsele specifice acestui eveniment de tradiție.

Sursa foto: Facebook, Corneliu Ștefan

Banner