Inițiativa USR privind înființarea DNA-ului pădurilor prinde contur și în Dâmbovița

in Actualitate by
Banner

USR dorește înființarea unei Direcții de Investigare a Infracțiunilor de Mediu – instituție cu independență financiară și autonomie structurală, care să preia competența investigării tuturor infracțiunilor de mediu.

USR consideră că doar presiunea publică îi va face pe parlamentarii care până acum au întors privirea să voteze o lege care să îi trimită pe jefuitorii de păduri la închisoare.

Partidul a inițiat și o campanie pentru strîngerea de semnături în acest sens. La sfârșitul săptămânii trecute, caravana s-a aflat și în Dâmbovița.

Le mulțumesc tuturor dâmbovițenilor care au semnat, în acest weekend, pentru inițiativa USR – DNA-ul Pădurilor. În două zile am strâns 700 de semnături și asta nu-i puțin lucru.

Pentru că prezentul nu este numai despre acum, ci și despre mâine. Și ce mâine le putem lăsa copiilor noștri dacă România rămâne fără păduri? Fără oxigen? Fără aer?

Haideți alături de noi! Doar așa se poate înființa DNA-ul Pădurilor!„, îndeamnă, într-o postare pe Facebook, președintele USR Dâmbovița, deputatul Daniel Blaga.

Puteți semna petiția aici: Protejăm pădurile României! Alătură-te luptei pentru salvarea pădurilor! – protejampadurile.usr.ro

Banner