Teren de sport multifuncțional inaugurat în comuna I.L. Caragiale, cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița

in Administrație by
Banner

Comuna I.L. Caragiale a adăugat o nouă realizare la portofoliul său de dezvoltare comunitară, odată cu inaugurarea unui teren de sport multifuncțional. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost prezent la acest eveniment  și a subliniat importanța acestui nou obiectiv pentru comunitate.

Terenul multifuncțional va servi ca loc de desfășurare a activităților sportive pentru elevii și tinerii din comună, oferind posibilitatea de a juca fotbal, tenis, volei și alte sporturi de echipă. Acesta reprezintă un spațiu în aer liber care încurajează mișcarea și activitățile sportive, promovând un stil de viață sănătos și distracția în afara mediului virtual al telefoanelor și PC-urilor.

La inaugurarea acestui teren de sport am mers și cu o veste bună, atât pentru copiii și părinții Școlii Gimnaziale Nr. 1 din I.L. Caragiale, cât și pentru cadrele didactice de aici. Am semnat un contract de finanțare de peste 1.300.000 de lei, sumă din care vom achiziționa mobilier și bănci, precum și dotările necesare pentru laboratorul de informatică, laboratorul de științe multidisciplinar chimie-fizică-biologie, dar și pentru cabinetul didactic educațional, cabinetul de asistență psihopedagogică și pentru sala de sport. Pe de altă parte, în satul Ghirdoveni, au început lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră. Proiectul derulat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare de peste 2.600.000 de lei, urmărește introducerea rețelei de apă uzată pe străzile Parcele, Fiarelor, Filip, Danciu, C.A.P., Pârșești, Ștubeu, Bisericii și Școlii. În comuna I.L. Caragiale, ca și în toate comunele județului Dâmbovița, se lucrează și se atrag bani pentru proiecte importante pentru comunitățile locale. Iar acolo unde administrațiile publice locale nu au fondurile necesare implementării acestora, Consiliul Județean le vine în ajutor și le susține financiar. Dezvoltarea județului Dâmbovița este o muncă de echipă!” ,  a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Banner