CJD: Lucrările de modernizare a DJ 714, Bolboci – Contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, aproape de finalizare

in Administrație by
Banner

Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 714 pe sectorul Bolboci – Contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului sunt pe ultima sută de metri, a anunțat Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan!

Pentru finanțarea proiectului, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, Consiliul Județean Dâmbovița a avut asigurată suma de 9.800.000 de lei, diferența până la valoarea totală, de 10.900.000 de lei, urmând a fi asigurată din bugetul propriu al CJD.

Datorită proiectului Consiliului Județean Dâmbovița, au fost turnate două straturi de asfalt pe toată lungimea acestui tronson, 4,3 km, dar au mai fost realizate și: – 1,5 km fundații de parapet; – 31 de podețe transversale pentru scurgerea apelor; – 4,2 km rigole de acostament; – 4,2 km de parapete metalice. În paralel, se lucrează și la podul de legătură dintre drumul județean DJ 714 și Campingul Zănoaga. Acest proiect este finanțat prin PNDL II și urmărește consolidarea construcției, care are o lungime de 36 de metri și o lățime de 6 metri. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 2.500.000 de lei” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan, după ce a inspectat investiția de la munte.

Banner