Președintele CJD, la sărbătoarea „Răvășitul oilor”

in Politică by
Banner

Comuna Runcu a fost gazda celei de-a 31-a ediții a sărbătorii „Răvășitul oilor”, un eveniment devenit emblematic pentru localitatea dâmbovițeană, dar și pentru județul Dâmbovița.

Președintele PSD Dâmbovița a luat parte la festivitățile dedicate acestei sărbători, transmițând felicitări organizatorilor pentru efortul lor de a promova tradițiile comunei Runcu.

Sărbătoarea „Răvășitul oilor” de la Runcu a depășit de mult granițele județului nostru! Mii de oameni, inclusiv din afara județului Dâmbovița, au participat astăzi la 31-a ediție a acestui eveniment desfășurat în frumoasa comună dâmbovițeană.

Locuitorii din Runcu au pus mare preț și în acest an pe oferirea celor mai autentice și proaspete produse tradiționale din zonă, la care s-au adăugat cele mai frumoase creații meșteșugărești realizate de artizani din întreaga țară.

Alături de colegi și prieteni, am transmis felicitări organizatorilor acestui festival! Este deosebit de important atât pentru Dâmbovița, cât și pentru România, ca noi toți să promovăm tradițiile runcenilor!” , a transmis președintele PSD și CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Distribuie pe
Banner