Comunicatul galeriei Chindiei Târgoviște: „Nu am scandat niciodată împotriva conducerii clubului”

in Sport by
Banner

COMUNICAT COMUN

Cavalerii Cetatii, Young Boys Targoviste, Vechea Cetate , IUBIM Chindia‼️‼️‼️

Urmare a ultimelor publicații apărute în mediul online, ne vedem nevoiți să venim cu unele precizări:

1. Galeria nu a scandat niciodată împotriva conducerii clubului în acest sezon, deoarece nu a fost cazul. Avem o conducere sănătoasă, cu un președinte vertical și transparent față de suporteri.

2. Nu avem nicio legătură cu biletul de tren către Cluj-Napoca, achiziționat de niște frustrați, pentru președintele Chindiei.

3. Considerăm că presa națională, prin jurnaliștii ce o reprezintă, ar trebui să condamne fake-news-urile și să promoveze doar adevărul ( Gazeta Sporturilor – GSP , Liga2.ro )

Menționăm faptul că, galeria Chindiei va rămâne mereu lângă echipă, cât timp conducerea sa va rămâne transparentă și corectă.

Presa locală ar trebui să se dezică total de toți ex-jurnaliștii care în momentul demiterii lor au căutat doar să facă rău, culmea, clubului care i-a ținut bine „la căldură”.

Așteptăm ca restul presei locale, Jurnal de Dambovita, Gazeta Dambovitei, Bazar Tv, Ripostapenet, să ia atitudine comună în vederea scoaterii la iveală a adevărului, nu în „mânjirea” cu știri false și răutăți ca cei menționați anterior.

Ținem să adăugăm că noi, toți suporterii Chindiei Târgoviște, ajungem sa fim respectați de lumea fotbalului datorită atașamentului constant pe care l-am avut, îl avem și îl vom avea în continuare față de echipa noastră.

Suntem noi, CHINDIA suntem noi !!

Sursa foto: Facebook, Cavalerii Cetății

Distribuie pe
Banner