Andrei Cordoș, președintele Chindiei Târgoviște, la Bazar TV: „Trebuie urgent să găsim soluții pentru achitarea datoriilor clubului”

in Actualitate by
Banner

Invitat în emisiunea  „Sport Bazar” , președintele clubului de fotbal, AFC Chindia Târgoviște, Andrei Cordoș, a adus în discuție provocările financiare cu care se confruntă echipa în acest sezon.

Într-o perioadă caracterizată de dificultăți, Cordoș a subliniat importanța priorităților financiare pentru club și a dezvăluit preocupările sale cu privire la situația actuală. Acesta a punctat faptul că principalele problemele ale Chindiei din acest moment sunt datoriile către foștii jucători care au depus memorii și au avut câștig de cauză.

De asemenea, Andrei Cordoș a recunoscut că în cele cinci etape de la startul sezonului, nici rezultatele echipei nu au fost cele așteptate și că există dorința de a obține performanțe mai bune pe teren. Cu toate acestea, președintele a subliniat că principalul său focus în prezent este situația financiară a clubului. Echipa se confruntă cu datorii pe care trebuie să le gestioneze cu promptitudine, spune acesta.

Trecem printr-o perioadă destul de grea…Sigur, ne-am fi dorit și rezultatele să fie altele, dar ce mă interesează pe mine cel mai mult în clipa de față este situația financiară a clubului. Avem anumite probleme pe care trebuie să le rezolvăm rapid și încă suntem oarecum în urmă cu ceea ce ne-am fi dorit și unde ne-am fi dorit să fim în acest moment. Problemele sunt din punct de vedere al datoriilor, mi-aș fi dorit să acoperim mult mai multe până în acest moment, însă nu am reușit.

Legea spune foarte clar, ai termen de 30 de zile să plătești acele datorii, dacă nu o faci, poți fi chiar și depunctat în clasament. Noi ne străduim să putem, dar scadențele sunt aproape și dina acest motiv sunt destul de îngândurat.  Soluția este una singură, trebuie să plătim datoriile, pentru asta trebuie să găsim sursele necesare. Să sperăm că o soluție vor fi noii sponsori ai clubului” , a transmis președintele Andrei Cordoș, în studioul Bazar TV.

Banner