Premierea cuplurilor de aur la Târgoviște

in Actualitate by
Banner

Premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie a fost și în acest an evenimentul emblematic  al „Zilelor Cetății” Târgoviște. 56 de cupluri din municipiul Târgoviște, care au rezistat împreună, la bine și la rău, mai bine de o jumătate de secol prinși în taina sfântă a căsătoriei, au fost premiate de conducerea Primăriei Municipiului Târgoviște în cadrul unei  festivității minunate care a avut loc în cochetul foaier al Cinematografului „Independența” din Târgoviște.

Această tradiție anuală de a celebra cuplurile care au atins pragul impresionant de 50 de ani de căsătorie a devenit o parte esențială a Zilelor Cetății Târgoviște și aduce în centrul atenției exemplul extraordinar de devotament și iubire durabilă. Fiecare cuplu a primit o recunoaștere specială din partea autorităților locale, sub forma unor premii simbolice și diplome de onoare.

Evenimentul a devenit deja o tradiție la „Zilele Cetății” pentru că are loc în fiecare an, la început de toamnă. Primarul orașului, Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, dar și administratorul public Gabriel Boriga au petrecut clipe frumoase alături de seniorii orașului care, la provocarea edilului, au dezvăluit câteva dintre ingredientele unei căsnicii reușite, de o jumătate de secol. Dragostea, înțelegerea, iubirea, tenacitatea, toleranța… sunt cuvintele rostite, pe mai multe voci, de înțelepții Târgoviștei.

Sursa foto: Facebook, Daniel Cristian Stan

Banner