Vizita Excelentei Sale, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului, domnul E.S. Reuven AZAR la Camera de Comerț Industrie și Agricultură Dâmbovița

in Actualitate by
Banner

Președintele Camerei de Comerț,Industrie și Agricultură Dâmbovița, domnul Valentin Calcan împreună cu domnul Cristian Pușcaru, Vicepreședinte și doamna Ștefania Stroică, Director General, au primit astăzi, 8 septembrie 2023, vizita Excelentei Sale, Ambasadorul Israelului,  domnul E.S. Reuven AZAR, însoțit de consilierul personal și de domnul Titus Corlățeanu, Senator.

În cadrul întâlnirii, s-au  discutat despre diverse aspecte ale cooperării bilaterale și despre oportunitățiile  pe care județul nostru le oferă investitorilor.

Domnul Valentin Calcan a reliefat faptul că județul Dâmbovița are posibilități de dezvoltare diversificate, iar în ceea ce privește domeniile de interes pentru județul nostru, acestea sunt legate de investiții în zona cercetării și IT (unde Parcul Industrial Priboiu poate reprezenta un hub important), despre agricultura bio și posibilitatea unor schimburi de exprerienă între agricultorii din județul Dâmbovița și agricultorii din Israel, despre posibilitatea promovării turistice în Israel dar și despre oportunitățile comerciale oferite dezvoltarea infrastructurii turistice montane din județ.

Camera de Comerț Dâmbovița mulțumește Excelenței Sale, domnul E.S. Reuven AZAR, Ambasadorul statului Israel la București, pentru vizită și îl asigură de toată deschiderea pentru posibile colaborări profitabile în diverse domenii economice.

SURSA: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

Banner