Vasile Miruță dă vina pe arbitraj: ”a fost sub orice critică!”

in Sport by
Banner

Într-o partidă tensionată și plină de momente controversate, Chindia Târgoviște a suferit o înfrângere neașteptată în fața formației Unirea Slobozia, (scor 0-1) în runda a 5-a a campionatului Ligii 2, fiind și primul eșec din acest sezon.

La final, tehnicianul Vasile Miriuță, și-a exprimat dezamăgirea față de jocul prestat de elevii săi. dar a criticat dur și arbitrajul condus de Mihai Amorăriței, menționând că  a avut un impact semnificativ asupra desfășurării meciului.

Este o înfrângere dureroasă, dar, într-adevăr, am jucat slab, la fel și adversarul nostru de astăzi. Ar fi fost echitabil un rezultat de egalitate, dar iată că diferența a fost făcută de acel șut din lovitură liberă a lor.

Am încercat să nu vorbesc despre arbitraj, dar suntem la al doilea meci acasă când suntem dezavantajați de arbitraj. Așa a fost și meciul cu Buzăul, așa s-a întâmplat și astăzi, când trebuia clar cartonaș roșu la intervenția asupra lui Moldoveanu, când scăpa pe contraatac și a fost faultat de ultimul apărător. Nu vreau să apelez la scuze, am jucat slab, dar e corect să ne dai ce este al nostru, dacă adversarul merită roșu, atunci îi dai roșu. Jocul nostru a fost slab, corect, dar nu se poate să fim dezavantajați de arbitrii în halul ăsta” , a declarat Vasile Miriuță.

Miriuță a subliniat că, pe lângă o prestație sub așteptări, echipa sa are nevoie urgentă de un atacant. Cu doar o zi înainte de închiderea perioadei de transferuri, programată pentru 4 septembrie, Miriuță speră să aducă un nou jucător în lot pentru a completa compartimentul ofensiv.

Mai avem nevoie de un atacant. Perioada de transferuri se încheie mâine, 4 septembrie. Vom mai aduce, sper eu, un atacant, avem mare nevoie. Nu putem sta într-un singur atacant, acela fiind Robert Moldoveanu” , a mai punctat Vasile Miriuță.

Banner