Conducerea CJD anunță începerea înscrierilor pentru Programul de Internship 2023

in Administrație by
Banner

Într-o postare pe Facebook, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat că încep înscrierile pentru Internship 2023, un program ce oferă tinerilor din județ șansa de a câștiga experiență în cadrul administrației publice locale.

Programul vine cu un total de nouă (9) poziții disponibile pentru tinerii pasionați de domenii diverse. Acestea includ Direcția Juridică, Contencios, Administrație Publică și altele.

Perioada de înscriere se întinde până pe 11 septembrie 2023. După aceasta, dosarele vor fi evaluate, iar candidații vor fi supuși unor interviuri în perioada 18-22 septembrie. Lista finală a candidaților admiși va fi publicată pe 25 septembrie, urmând ca pe 28 septembrie să se semneze contractele de internship. Programul de internship va avea loc între 1 octombrie și 31 decembrie 2023.

Au început înscrierile pentru Internship 2023! Tinerii care vor să lucreze alături de noi timp de 3 luni pentru a obține experienţă în cea mai importantă administrație publică a județului Dâmbovița, Consiliul Județean, pot transmite, până pe 11 septembrie, documentele necesare participării la Internship 2023”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Pentru condiții, detalii și alte informații puteți accesa pagina web a Consiliului Județean:

https://cjd.ro/programul-de-internship-al-consiliului…

Banner