Chindia vinde bilete pentru meciul cu Slobozia. În premieră în acest sezon, gratuități pentru copiii sub 7 ani

in Sport by
Banner

Chindia a pus în vânzare biletele pentru meciul de duminică, ora 11.00, cu Unirea Slobozia. Tichetele sunt disponibile deja online, iar de astăzi și la case.

Toate detaliile, mai jos:

Tribuna 2 – Sector (A, B, H) – 15 ron

Tribuna 2- Sector (C, D, E, F, G, K, L) – 25 ron

Sectoarele (G, F) Reducere *Elevi, studenti si pensionari – 15 ron (doar la casele de bilete, doar cu prezentarea unui carnet de elev/student vizat la zi sau a unui talon de pensie, alaturi de cartea de identitate)

Tribuna 1 Central D – 60 RON

Tribuna 1 Periferic (A, G) – 30 de ron

Tribuna 1 Central (F, E, C, B) 40 de ron

Tribuna 1 Sector B (Zona Family) – copiii sub 14 ani insotiti de adult platitor de bilet – 20 ron (doar la casele de bilete)

** Accesul in Zona Family se va face doar pe poarta de la Tribuna 1, Sector B

*** Biletele pentru copii 0-7(cu valoare 0 Ron) ani se pot cumpara online sau de la casa de bilete.

*Persoanele cu dizabilitati primesc bilete gratuite, in limita locurilor disponibile (Tribuna 2-10 Locuri si Tribuna 1 – Sector B 10 locuri)

Biletele pentru persoanele cu dizabilitati se ridica doar de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, insotit de Cartea de identitate.

Persoanele cu dizabilitati, care primesc bilete gratuite la T 1 pot cere de la casa de bilete parking gratuit (6 locuri).

Biletele se pot cumpara online de aici: https://bit.ly/BileteMeciChindiaSlobozia sau de la casa de bilete „Stadion Eugen Popescu” dupa urmatorul program:

Vineri, 1 Septembrie, 12-20:00

Sambata, 2 Septembrie, 10-16:00

Duminica, 3 Septembrie, 9-11:45

Banner