Autoritățile județene, în sprijinul sinistraților de la Crevedia

in Actualitate by
Banner

Președintele Corneliu Ștefan s-a întors la Crevedia pentru a discuta direct cu oamenii ale căror locuințe și proprietăți au fost afectate în tragicul incident de sâmbătă seară. Împreună cu prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, președintele Corneliu Ștefan a anunțat că în următoarea ședință a Consiliului Județean Dâmbovița vor fi aprobate primele sume destinate susținerii persoanelor în nevoie.

Cum era de așteptat, copiii familiilor afectate reprezintă o prioritate. Președintele și echipa sa au stabilit că toți copiii vor primi rechizite și haine pentru a-și începe anul școlar în condiții bune, oferindu-le astfel o șansă mai bună pentru succes.

Am revenit astăzi la Crevedia, alături de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, pentru a sta de vorbă cu oamenii ale căror case și gospodării au fost afectate în nefericitul eveniment de sâmbătă!

I-am anunțat că mâine, în ședința Consiliului Judeţean Dâmbovița, vor fi aprobate primele sume pe care le vor putea folosi pentru ce au dânșii nevoie în momentul de față.

De asemenea, împreună, am stabilit că toți copiii familiilor afectate vor primi rechizite și haine pentru a începe anul școlar cu bine.

Tot astăzi, alături de Crucea Roșie, am dus frigidere, alimente, apă, pături și alte lucruri care îi vor ajuta în spațiile de cazare ce le-au fost puse la dispoziție.

I-am asigurat că imediat după evaluarea pagubelor, vom transmite premierului Marcel Ciolacu solicitarea prin care, din fondul de rezervă al Guvernului, să fie alocate, cât mai rapid, sumele necesare reconstruirii și reparării caselor afectate” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Banner