Radu Popa, la Bazar TV: ”Va veni un nou sponsor la Chindia Târgoviște, vom vedea numele pe tricouri!”

in Sport by
Banner

Zvonul că un sponsor important va veni alături de Chindia Târgoviște a fost confirmat, la Bazar Tv, de dep. Radu Popa, el însuși un suporter înfocat al echipei.

Așadar, Radu Popa vine cu o veste uriașă pentru suporterii Chindiei Târgoviște! În emisiunea „Punctul pe i” difuzată pe Bazar TV, el a declarat că un important sponsor este pe cale să se alăture clubului și să fie afișat  pe tricourile clubului.

Radu Popa a subliniat importanța viziunii realiste asupra situației clubului din acest moment. Parlamentarul a subliniat faptul că gruparea de sub Turnul Chindiei a suferit o reconfigurare semnificativă în aceasta vară, beneficiind acum de o nouă conducere și aducând în echipă un număr substanțial de jucători. Mai mult decât atât, o schimbare notabilă a avut loc și în ceea ce privește banca tehnică, prin aducerea unui „antrenor experimentat în Liga 1, Vasile Miriuță” , a punctat Radu Popa.

Un sponsor important va veni la Chindia Târgoviște și va fi pus pe tricourile echipei, iar lucrurile se vor așeza. (…) Trebuie să începem să vedem lucrurile în dimensiunea lor reală. Chindia este un club care s-a reașezat un pic, are o conducere nouă, a adus un număr important de jucători. Am adus un antrenor nou, un antrenor de Liga 1, așa cum este Vasile Miriuță. Deja s-au văzut schimbări în jocul echipei la meciul cu Gloria Buzău, față de meciul CSA Steaua. Echipa a jucat clar altceva. Am jucat bine 80 de minute, dar am primit un gol din neglijența noastră, dar așa este fotbalul” , a declarat Radu Popa.

Radu Popa: „Ne așteaptă o luptă grea la promovare”

Tot în studioul Bazar TV, Radu Popa, a precizat că misiunea Chindiei în lupta pentru promovare nu este deloc ușoară, enumerând principalele contracandidate care au același obiectiv, promovarea în primul eșalon al fotbalului Românesc. Popa a mai punctat faptul că suporterii, dar și presa locală ar trebui să fie îngăduitoare cu gruparea dâmbovițeană, care a trecut prin multe schimbări în ultima perioadă, chiar dacă unele critici reflectă de multe ori și realitatea în care se află clubul târgoviștean.

De asemenea, Radu Popa a lăudat jocul echipei din meciul cu Buzău, care a fost și prima partidă a lui Vasile Miriuță pe banca roș-albaștrilor, afirmând că deja se vede o schimbare în joc față de prima etapă cu CSA Steaua, care a avut loc acum două săptămâni, când pe bancă era tehnicianul Dragoș Militaru.

Am văzut că presa locală a tratat cu multă atenție situația actuală de la Chindia Târgoviște. Eu aș avea o subliniere de făcut aici…Chindia Târgoviște este un club de fotbal din Liga 2, care se zbate cu jucătorii pe care îi are să promoveze. Este un efort fantastic, nevăzut, dar extraordinar de mare al asociațiilor care sunt în club pentru a împinge echipa înainte. Este nevoie ca suporterii, ca media locală și în general toată suflarea fotbalistică dâmbovițeană să înțeleagă și să susțină acest efort, pentru că nu este simplu, nu ne vrea nimeni în Liga 1. (…) Este o luptă foarte dură pe care o dăm…cu Argeșul, care are două echipe în Liga 2, cu Buzăul, care are echipă puternică, cu Concordia Chiajna, altă echipă puternică. Sunt multe echipe bune în campionat și care luptă pentru promovare” , a mai completat parlamentarul PSD.

Banner