Compania de Apă, informații privind distribuția apei potabile la Bezdead și Valea Lungă

in Actualitate by
Banner

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița (CATD) informează că în data de 24.08.2023, între orele 08:00 – 14:00, din cauza unor lucrări la rețeaua de distribuție apă potabilă se va furniza apă potabilă cu presiune redusă, în comuna Bezdead, zona afectată este ZONA COPOROD (de la Primărie până la pod Ramata).

 De asemenea, din cauza creșterii consumului de apă în aceasta perioadă caniculară, depășind debitul maxim al sursei de alimentare, începând cu data de 23.08.2023, programul de furnizare a apei potabile în comuna Valea Lungă, satele Cricov, Gorgota, Ștubee Tisa, Ogrea, Valea Mare, Moșia Mică se va face în intervalul orar: 05:00 – 09:00 și 17:00 – 22:00.       

În funcție de condițiile meteo, programul va fi actualizat.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

CATD își cere scuze pentru disconfortul creat.

Sursa: Biroul de presă al Companiei de Apa Targoviste Dambovita SA

Banner