Abia acum e prigoana maximă la Chindia! După mazilirea antrenorilor instalați acum două luni, începe epurarea în rândul jucătorilor abia sosiți!

in Sport by
Banner

Evenimente de domeniul SF la Chindia Târgoviște, unde săptămâna trecută au fost dați afară antrenorii numiți aproape de finalul lunii iunie, pentru ca astăzi să înceapă seria despărțirilor de jucătorii care au lucrat cu Dragoș Militaru. Tânărul gorjean și staff-ul său au fost sacrificați după victoria-recital de la Blejoi, 5-0 miercurea trecută în Cupa României, precedată de două meciuri fără înfrângere ale echipei proaspăt formate de Militaru, 1-1 cu Steaua și 0-0 cu Slatina.

Unic în România, un antrenor și colaboratorii săi, care încheagă un lot aproape de la zero, au fost demiși cu sânge rece de președintele girat de asociați, Andrei Cordoș (foto), cu o minimă spre nulă experiență la nivel de manageriat. „Ne-a chemat pe toți într-un birou și ne-a spus că ne despărțim, ca să fie mai bine pentru toți. Pentru noi, nu prea are cum să fie bine. Nu am vrut decât să fim lăsați să ne facem treaba, să muncim. Nu am crezut vreodată că mi se va întâmpla așa ceva”, am redat declarațiile lui Dragoș Militaru, invitat astăzi la DigiSport Special. Și totuși, s-a întâmplat!

De azi, începe curățenia în rândul jucătorilor ceruți – și aduși – la Chindia de staff-ul tehnic. Adică alții decât cei doar doi seniori găsiți aici cu contracte în derulare, plus restul, contactați de președinte, director sportiv, coordonator sportiv și alți oameni sosiți peste noapte la Târgoviște, cu cazare, masă, salarii, bonusuri și transport decontate din bani publici, de la CJ Dâmbovița și Primăria Târgoviște.

Gabriel Dodoi, atacant dorit de Militaru și transferat aici, e primul care pleacă de la Chindia. Vor urma și alții, potrivit unor surse apropiate de club, și asta chiar în curând. Surprinde modul de lucru al noii conduceri, ca și lipsa de reacție a celor care finanțează clubul, vorbim aici despre asociați și sponsori. Să fie dați afară antrenori și jucători după trei-patru meciuri oficiale e o practică dubioasă, care pare să ascundă multe lucruri. Inutil să mai amintim de prigoana instituită de noua conducere, vezi foto, în rândul angajaților de la club, cei mai mulți găsiți din mandatul vechilor șefi, alți și mai demult cooptați în club.

Banner