Vasile Miriuță, conferință de presă înainte meciul cu Gloria Buzău

in Sport by
Banner

Noul tehnician al Chindiei Târgoviște, Vasile Miriuță, a susținut luni seară o conferință de presă înainte de partida cu FC Gloria Buzău, programată marți seară, de la ora 19:00, pe Stadionul „Eugen Popescu.

La întâlnirea cu presa, tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit despre primele sale impresii privind lotul actual al echipei pe care o va conduce de pe bancă. Vasile Miriuță a preluat frâiele echipei recent, înlocuindu-l pe Dragoș Militaru, sub comandă căruia, clubul a înregistrat două rezultate de egalitate în primele două etape ale campionatului, 1-1 cu CSA Steaua București, 0-0 cu CSM Slatina și victorie (5-0) cu CS Blejoi, în turul trei al Cupei României. În lumina acestor rezultate, toate privirile se îndreaptă acum spre noul antrenor și strategia sa pentru a îndrepta direcția echipei.

„Pot spune că au decurs bine primele zile de antrenament, băieții sunt foarte receptivi. Într-adevăr, nu am avut mult timp la dispoziție, sunt abia trei-patru zile de când suntem împreună, dar ne-am înțeles repede unii pe alții. Lucrurile bune pe care le-am făcut până acum, [ la antrenament ],  neapărat mâine trebuie să le punem în practică. Știm cu toții că Buzăul este o echipă bună, cu un antrenor bun, categoric ne așteaptă un meci dificil. Totuși, nu trebuie să uităm că jucăm acasă în fața propriilor suporteri și trebui să-i mulțumim cu o victorie, bineînțeles, în primul rând pe noi să ne mulțumim. Este foarte importantă partida de mâine, mai ales că jucăm în fața propriilor suporteri.

Despre lot, așa cum știți, cu excepția lui Florin Plămadă, care s-a accidentat la meciul cu Slatina, nu avem probleme, toți băieții sunt valizi. După discuțiile cu doctorul,  cam în două săptămâni poate să vină și să joace” , a transmis Miriuță.

La conferința de presă au participat și doi dintre jucătorii cheie ai grupării târgoviștene: căpitanul Cornel Dinu și noul sosit Vlad Prejmerean. Fundașul târgoviștean a subliniat importanța meciului și a transmis că obiectivul principal rămâne promovarea.

Pentru noi nu se schimbă nimic, avem același obiectiv pentru care ne antrenăm și muncim zi de zi la antrenament pentru a-l îndeplini. Gândul nostru este doar la promovare și asta este tot ce contează acum.”

De asemenea, Vlad Prejmerean, care a venit la echipă în această vară, a împărtășit optimismul antrenorului și colegului său căpitan. Prejmerean a menționat că se simte bine în cadrul echipei și că împreună cu colegii săi lucrează pentru a obține rezultate pozitive.

„Mă simt foarte bine la Târgoviște. Consider că, ușor, ușor am format un grup unit și începem să ne omogenizăm. Cred că vom arăta din ce în ce mai bine. Urmează să întâlnim o echipă puternică, dar, cum a zis și mister, jucăm acasă, iar asta trebuie să se vadă.”

Banner