Deputatul Gabriel Plăiașu: „PNL a preferat să devină anexa PSD”

in Actualitate/Politică by
Banner

La sfârșitul săptămânii trecute, în Aula Universității „POLITEHNICA” București a avut loc, în fața a 1.400 de delegați, Conferința Națională a formațiunii politice FORȚA DREPTEI. Delegația FORȚA DREPTEI Dâmbovița a fost formată din 61 de membri de partid și a avut în fruntea sa pe deputatul Gabriel PLĂIAȘU – Președintele FORȚA DREPTEI Dâmbovița, și pe Alina MILEA – Președinte FORȚA DREPTEI Târgoviște.

Invitați la eveniment au fost Nicușor Dan – Primarul General al Capitalei, Claudiu Năsui – Lider USR și Eugen Tomac – europarlamentar și lider al PMP.

Prin măsurile susținute și promovate, prin poziția sa fermă de apărare a principiilor democratice și a valorilor naționale, de încurajare a muncii și a inițiativei, Forța Dreptei a demonstrat încă de la înființare că este adevăratul partid liberal din România, care îi poate reprezenta pe românii care nu vor uita că actualul PNL le-a trădat încrederea fără remușcare, preferând să devină anexa PSD„, a declarat președintele filialei județene a partidului FORȚA DREPTEI, deputatul Gabriel Plăiașu.

Principala idee care s-a desprins în urma dezbaterilor din sală a fost aceea privind apariția pe scena politică din România a unui pol politic de Dreapta, tripartit USR – FORȚA DREPTEI – PMP, până la sfârșitul acestui an. Legat de calendarul alegerilor interne, s-a hotărât ca în luna martie 2024 să aibă loc Congresul FORȚA DREPTEI.

Banner