Dragoș Militaru, conferință de presă înainte de meciul cu CSA Steaua, prima etapă din Liga 2

in Sport by
Banner

Dragoș Militaru, antrenorul Chindiei Târgoviște, a susținut conferința de presă de dinainte de disputa cu CSA Steaua București, primul adversar al dâmbovițenilor din noul sezon de Liga 2. La conferință a mai participat și Cornel Dinu, căpitanul grupării roș-albastre.

Militaru a transmis că este mulțumit de lotul pe care îl are  în prezent, dar mai așteaptă câteva întăriri până la finalul perioadei de MERCATO. Totodată, tehnicianul Chindiei este optimist înainte de confruntarea cu CSA, afirmând că și bucureștenii au făcut câteva modificări de lot în această vară și nici formația pregătită de Daniel Oprița nu va sta grozav la capitolul omogenizare.

Ca orice început de sezon, primul meci este mai interesant, atât pentru noi, cât și pentru public. Acum vedem dacă putem pune în practică ce am făcut în perioada de pregătire. Avem o echipă nouă, este primul nostru meci oficial în această formulă și asta este important și pentru publicul nostru. CSA Steaua este clar o echipă puternică, au terminat anul trecut pe loc de promovare directă. Anul acesta sunt în continuare o echipă bună, chiar dacă au fost și la ei multe schimbări și în continuare nu au drept de promovare în prima ligă.

Cred că suntem cu toții conștienți că este greu să arătăm bine de la primul joc, avem o echipă complet nouă, iar jucătorii au nevoie de timp să se cunoască. Asta nu înseamnă că nu vom încerca să obținem maximum de la meci la meci…Mâine seară, trebuie să facem tot posibilul și să obținem cele trei puncte. Vor veni și zile când vom pune preț pe aspectul jocului, dar în acest moment ne interesează mai mult să câștigăm cât mai multe puncte și să intrăm în play-off pe o poziție cât mai bună”.

Cornel Dinu: „Când am ales să rămân la Chindia, am ales cu sufletul”

Cornel Dinu, 34 de ani, a evoluat toată cariera sa doar la Târgoviște și îmbracă tricoul Chindiei din anul 2011, neîntrerupt. Fundașul stânga a declarat la conferința de presă de dimineață că a avut oferte și de la alte cluburi în această vară, dar a preferat să rămână la clubul care l-a consacrat, cunoscând perioadele cele mai bune și mai puțin bune din istoria Chindiei.

Am preferat să rămân la Chindia Târgoviște, mă identific cu acest club și mi-ar fi fost greu să plec. De asemenea, eu nu am plecat niciodată de aici, mi-ar fi fost greu să mă mut acum împreună cu familia. Pot spune că am ales cu sufletul și sunt convins că nu voi regreta. Nu vreau să-i judec pe foștii colegi care au ales să plece. Toți ne gândim la partea materială și este de înțeles ce au făcut. Eu mă gândesc acum doar la alegerea mea și la obiectivul pe care îl avem aici, acela de a promova” , a declarat veteranul Chindiei Târgoviște, Cornel Dinu.

Banner