(VIDEO) Lorin Petrescu, vicepreședinte Chindia: Au început procedurile pentru Fan-Shop-ul clubului!

in Sport by
Banner

Suporterii echipei Chindia Târgoviște vor putea achiziționa, în curând, materiale cu însemnele clubului, de la noul Fan-Shop. Invitat în emisiunea Sport Bazar de la BAZAR Tv (înregistrarea integrală AICI), Lorin Petrescu, vicepreședinte al Chindiei Târgoviște și fondatorul Pro Activ, a declarat că au început deja demersurile pentru un nou magazin al clubului.

Omul de afaceri nu a putut oferi un termen exact pentru inaugurarea unui Fan-Shop, problema cea mai mare fiind găsirea unei locații pentru acesta. Totuși, Petrescu a transmis că noul staff administrativ caută soluții, iar fanii Chindiei să-și poată achiziționa cât mai curând tricouri, eșarfe și alte produse cu sigla clubului. Vicepreședintele formației târgoviștene a mai transmis că primele produse, cel mai probabil, vor fi vândute doar online, după care vor fi vândute și fizic, în noul magazin.

Sunt începute procedurile pentru un fan-shop al clubului. A fost semnat un parteneriat cu Macron pentru echipament. Echipamentul va veni undeva spre sfârșitul acestei săptămâni, probabil vineri. Acum, trebuie să găsim o locație pentru acest fan-shop, astfel încât, toți suporterii să poată achiziționa tricouri, eșarfe, treninguri și alte produse pe care le vom pune în vânzare. Nu putem da un termen când va fi inaugurat acest fan-shop, pentru că nu știm în momentul de față unde va fi amplasat. Va fi cu siguranță un astfel de magazin, acest lucru e sigur. În primă fază, suporterii își vor putea cumpăra materialele cu însemnele echipei doar online, după aceea vor fi vândute și în fan-shop-ul pe care îl vom deschide” , a declarat Lorin Petrescu, în studioul Bazar TV.

Banner