Corneliu Ștefan, președinte CJD: Sănătatea dâmbovițenilor, prioritatea noastră

in Actualitate by
Banner

Sănătatea este una dintre principalele preocupările majore nu doar pentru administrația județeană, ci și pentru edilii din localitățile unde se află spitale sau unități sanitare.

Chiar dacă este o prioritate asumată de cvasi-totalitatea administrațiilor, un caz aparte îl reprezintă orașul-stațiune Pucioasa, unde investițiile în sănătate au bătut toate recordurile, ajungând la un nivel fără precedent în ultimele decenii.

Aproape că nu există axă, măsură sau program de finanțare cu bani europeni, guvernamentali sau de la Consiliul Județean, care să permită finanțarea spitalelor (dotări, modernizări extinderi etc) pe care echipa inimosului primar să nu le fi încercat, depunând proiecte.

Constantin Ana, primar oarecum ieșit din tipare, dovedește că, dacă vrei cu adevărat, ”nu se poate” e doar expresie fără sens!

Susținător necondiționat al proiectelor implementate în ultimii ani la Pucioasa, președintele CJD, Corneliu Ștefan, salută eforturile administrației din Pucioasa, care se traduc prin investiții de peste 43.000.000 de lei (până acum!) doar la spitalul din localitate!

O performanță care, fără îndoială, își va arăta roadele pentru toți cei care vor avea nevoie de servicii medicale la Spitalul Orășenesc din Pucioasa!

”???? ????????̆????????̆???????????????????? ????????̂????????????????????????̦????????????????????????, ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????̆!

✅ Așa va arăta ???????????????????????????????? ????????????̆????̦???????????????????? ???????????????????????????????? la finalizarea lucrărilor pentru care administrația orașului, condusă de Constantin Ana, a obținut finanțări europene de aproximativ #????????.????????????.???????????? ???????? ????????????!

✅Se lucrează acum la creșterea eficienței energetice a spitalului, aici fiind atrasă cea mai mare sumă nerambursabilă din istoria orașului-stațiune, aproximativ 32.300.000 de lei. 

✅ Modernizarea clădirii va fi completată printr-un alt proiect, de asemenea din fonduri europene, „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Pucioasa”. Valoarea este aici de 10.600.000 de lei.

???? Îl felicit pe Constantin Ana pentru aceste proiecte! Felicitări și echipei de implementare din cadrul Primăriei Pucioasa!

???? ????????̆????????̆???????????????? ???????????????????????? ????????̂????????????????????????̦???? este o promisiune făcută locuitorilor acestui județ! Și o vom onora!

???? ???????????????????????????????????????? ????????̆????????̆????????????????????̆, ???????? ????????????????????̦ ????????????????????????????????!”

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner