Ultimele repetiții. O victorie și o remiză pentru Chindia, cu porțile închise

in Sport by
Banner

Chindia a susținut vineri și sâmbătă ultimele două meciuri amicale dinaintea startului Ligii a 2-a, 2-0 cu Pucioasa și 0-0 cu Șelimbăr, formula utilizată de Dragoș Militaru în al doilea test fiind probabil apropiată de cea cu care va începe meciurile oficiale.

Despre cum s-a jucat, nu sunt amănunte, ambele meciuri de verificare fiind închise publicului și presei. Iar aici s-ar cuveni niște comentarii: poate că nu ar fi fost rău ca măcar la unul dintre jocuri, cel cu Pucioasa, unde au fost rulați mulți tineri, să fie permis și accesul oamenilor care au văzut un singur meci al Chindiei în patru ani, cel cu FC Voluntari, încheiat, știm cu toții, cu retrogradarea în eșalonul secund.

Sigur, nu doar Chindia a procedat acum, pe finalul pregătirilor, la închiderea porților. Au făcut-o și alții, de exemplu viiitoarele adversare ale echipei din Târgoviște, CSA Steaua și Slatina. Probabil și acolo au patrulat, la fel, mașini ale forțelor de ordine pe la intrările în stadion, pentru a împiedica accesul pe stadion al oricărei persoane neautorizate. Dincolo de aceste aspecte, care cu siguranță vor fi trecute cu vederea de oameni, Chindia are nevoie de un început bun. Iar lumea trebuie să plătească bilete, să contribuie la bugetul clubului, să se înscrie la voluntariat, să susțină echipa, s-o ajute să încerce să promoveze și să aibă încredere și speranță.

 

Banner