CJD: Alte două investiții realizate prin PJDL au fost inaugurate la Șelaru

in Administrație by
Banner

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a participat la inaugurarea a două investiții realizate prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), respectiv locul de joacă din satul Șelaru și terenul sportiv multifuncțional din satul Fierbinți. Ambele proiecte, cu o valoare de aproximativ 700.000 de lei, au beneficiat de sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Dâmbovița în valoare de 300.000 de lei.

La eveniment au participat prefectul județului, Claudia Gilia și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu.

Totodată, am vizitat și lucrările pe care administrația locală le desfășoară la grădinița din satul Glogoveanu. Finanțarea este asigurată în acest caz de Administrația Fondului pentru Mediu și are o valoare de 2.700.000 de lei. Pe de altă parte, pe drumul județean DJ503, se amenajează șanțurile și podețele de acces.  De asemenea, se lucrează și în comuna Vișina. Prin Programul Național “Anghel Saligny”, în satele Broșteni și Izvoru, se amenajează rețeaua de apă uzată. Valoarea acestui proiect, prin care se vor mai executa lucrări și în satul Vișina, este de aproximativ 2.000.000 de euro. Se lucrează în județul Dâmbovița, iar investițiile tuturor administrațiilor locale sunt importante! Datorită lor, județul nostru se schimbă, și se schimbă în bine” a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Banner