CJD va cumpăra 31 de microbuze electrice pentru elevii dâmbovițeni

in Actualitate by
Banner

Problemele legate de transportul elevilor navetiști, în județul Dâmbovița, ar putea deveni istorie! Eforturile făcute în ultima vreme, pentru achiziționarea de microbuze destinate elevilor, intră într-o nouă fază. Nu mai puțin de 31 de microbuze electrice vor fi achiziționate de Consiliul Județean Dâmbovița. Finanțarea va fi asigurată prin PNRR iar beneficiar vor fi elevii din 31 de comune dâmbovițene.

Potrivit președintelui CJD, Corneliu Ștefan cererea de finanțare pentru proiectul care prevede achiziționarea celor 31 de microbuze a fost admisă, așa încât proiectul intră în linie dreaptă.

Achiziționarea de noi microbuze destinate elevilor confirmă locul important pe care școala dâmbovițeană îl ocupă în strategia CJD de dezvoltare a județului

”Veste bună! Vom cumpăra 31 de microbuze electrice noi pentru transportul elevilor navetiști din tot atâtea comune dâmbovițene!

Astăzi, a fost admisă pentru finanțare cererea depusă de  Consiliul Județean Dâmbovița prin PNRR, în cadrul Programului „Microbuze electrice pentru elevi”. Achiziționarea de microbuze electrice de 8+1 și 16+1 locuri va rezolva în bună parte problema copiilor care sunt nevoiți să parcurgă distanțe lungi în microbuze vechi sau chiar pe jos.

Mă bucur că putem oferi unui număr semnificativ de elevi un mijloc de transport #sigur, #confortabil și #ecologic. Astfel, copiii vor putea ajunge la școală în condiții excelente, fără a fi nevoiți să se confrunte cu disconfortul sau riscurile asociate transportului învechit.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 6.000.000 de euro, care este și suma maximă admisă ce putea fi solicitată”, a anunțat Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița

Banner