Corneliu Ștefan și Ionuț Săvoiu, vizită de lucru în mai multe localități din județ

in Administrație by
Banner

Infrastructura rutieră rămâne o prioritate pentru conducerea Consiliului Județean Dâmbovița!  Președintele Corneliu Ștefan, însoțit de secretarul de stat în ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, a efectuat o vizită de lucru în teren, pe mai multe șantiere de reabilitare a infrastructurii rutiere, în localitățile I.L Caragiale, Gura Ocniței, Ocnița și Răzvad.

Președintele CJD a vizitat localitatea I.L Caragiale,  unde se amenajează stația de epurare necesară sistemului de canalizare deja executat pe mai multe străzi din satul Ghirdoveni. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 4.500.000 de lei, finanțat prin A.F.I.R.

La Gura-Ocniței se lucrează la modernizarea, extinderea și dotarea viitoarei grădinițe cu program prelungit, dar și la reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Școlii Gimnaziale din satul Gura-Ocniței. Cele două obiective finanțate prin POR 2014-2020 au o valoare de aproximativ 20.000.000 de lei, suma asigurată prin fonduri europene ridicându-se la 11.500.000 de lei.

Se lucrează și la Ocnița la modernizarea Școlii Gimnaziale Ocnița și la construirea unei săli de sport. Și aici finanțarea este asigurată prin POR, iar suma totală necesară acestor obiective este de aproape 4.200.000 de lei.

Tot în Răzvad se mai lucrează la modernizarea, consolidarea mai multor străzi și tronsoane de străzi din satele Valea Voievozilor, Răzvad și Gorgota. Finanțarea este asigurată aici prin Programul Național „Anghel Saligny”, iar valoarea este de aproximativ 6.500.000 de lei.

 Lucrările de modernizare și dotarea celei mai mari școli din Răzvad sunt aproape finalizate, valoarea acestora fiind de 8.100.00 de lei. Cei peste 250 de copii care învață aici vor începe noul an școlar în săli de clase și laboratoare moderne datorită acestui proiect finanțat cu ajutorul fondurilor europene.

Pentru toate aceste investiții, care aduc un plus în ceea ce privește calitatea vieții oamenilor din I.L Caragiale, Gura Ocniței, Ocnița și Răzvad, îi felicit pe domnii primari Adrian Năstase, Eduard Barcău, Sorin Ioniță și Emanuel Spătaru!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Banner