Veste uriașă pentru locuitorii din Moreni! Spitalul Municipal a achiziționat un computer tomograf!

in Administrație by
Banner

Locuitorii municipiului Moreni, și nu numai, au primit o veste bună! Spitalul Municipal va beneficia de un nou computer tomograf, cu care vor fi efectuate servicii medicale de înaltă calitate.

Morenarii și cetățenii din zonele limitrofe ale municipiului, nu vor mai fi nevoiți, de acum încolo, să se deplaseze până la Târgoviște pentru investigațiile medicale amănunțite de care au nevoie.

Vestea a fost anunțată în premieră de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care s-a deplasat la unitatea spitalicească și a felicitat conducerea instituției medicale pentru noua achiziție, atât de importantă pentru sănătatea oamenilor.

Alături de președintele CJD, Corneliu Ștefan, la vizita de astăzi de la Spitalul din Moreni au fost și vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, prefectul județului, Claudia Gilia, deputatul Carmen Holban, managerul Moreni Parc Industrial, Gabriel Purcaru și  viceprimarul municipiului, Constantin Cârstea.

Valoarea noului computer tomograf este de aproximativ 4 milioane lei și a fost achiziționat cu fonduri europene.

Sănătatea dâmbovițenilor este prioritară!

Mă bucur că, de astăzi, locuitorii din Moreni și din zona adiacentă acestui municipiu pot beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, odată cu achiziționarea unui computer tomograf de ultimă generație. Cu o investiție de aproximativ 4.000.000 de lei realizată din fonduri europene, Spitalul Municipal Moreni își întărește infrastructura medicală și asigură accesul ușor la investigații de înaltă calitate. Până în prezent, pacienții din Moreni și localitățile învecinate erau direcționați către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru a beneficia de astfel de servicii specializate.

Noul computer tomograf vine în întâmpinarea nevoilor complexe ale pacienților și ale medicilor, iar Spitalul Municipal Moreni are personal calificat, special pregătit pentru utilizarea acestui aparat de ultimă generație, asigurându-se în acest fel o evaluare corectă a stării de sănătate și un diagnostic precis și rapid.

Felicitări tuturor celor care au pus umărul la implementarea acestui proiect!”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Banner