Renzo Rossi, la Bazar Tv: „Suntem obligați să credem în obiectivul promovării”

in Sport by
Banner

Joi după-amiază, Renzo Rossi, noul director tehnic al Chindiei Târgoviște și fost conducător al echipelor Rapid, FCBS, CFR Cluj și FC Voluntari, a fost invitat la emisiunea Sport Bazar, în cadrul căreia a vorbit despre mai multe subiecte legate de noul său club. Italianul a declarat că obiectivul promovării nu va fi o țintă ușoară, dar este optimist că, alături de ceilalți membrii ai staff-ului administrativ și ai staff-ului tehnic,  va reuși să formeze o echipă solidă la Chindia Târgoviște, care să atace primele locuri ale clasamentului Ligii 2.

Știm că este un proiect cu multe provocări, dar asta nu ne-a dat înapoi. Personal, sunt optimist că ne vom îndeplini obiectivul,  acela de a promova pe prima scenă a fotbalului Românesc.  Sunt obligat să fiu optimist, cred în proiectul nostru pentru că știu cât de mult muncim și cât de mult suflet depunem” , a declarat Renzo Rossi, directorul tehnic al Chindiei Târgoviște.

Oficialul grupării dâmbovițene a mai transmis că nu îl sperie mutările de pe piața transferurilor făcute de contracandidatele principale ale Chindiei în lupta pentru promovare.

Nu mă tem de niciun adversar din campionat, cel mai mult mă tem de noi, de greșelile pe care le putem face noi, atât, nu de adversari. Noi suntem adversarii noștri și cu noi va fi cea mai grea bătălie pe care o putem câștiga” , a mai precizat Rezno Rossi, la Bazar Tv.

Chindia Târgoviște se pregătește să plece la Brașov, unde va efectua un stagiu de pregătire, care va dura 10 zile, (10 – 21 iulie), timp în care vor avea loc trei meciuri de verificare, cu CSM Alexandria, o echipă din Liga 2, cel mai probabil, FC Metaloglobus  București și Ceahlăul Piatra Neamț. Primul amical al verii va fi înainte de plecarea la Brașov, cu Unirea Slobozia, sâmbătă, 08 iunie, la București.

Banner