VIDEO. Reunire cu aplauze și tobe pentru Chindia Târgoviște! Suporterii au făcut show pe „Eugen Popescu”

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște a început perioada de pregătire în vederea noului sezon de Liga 2, sub privirile propriilor suporteri, care au fost invitați să participe la acest eveniment.

La antrenamentul condus de noul tehnician al grupării roș-albastre, Dragoș Militaru, au participat peste 20 de jucători, inclusiv noile achiziții anunțate în acest început de săptămână, respectiv fundașul central, Andrei Marc și goal-keeper-ul Iustin Popescu, care a mai apărat pentru Chindia în două perioade ale carierei sale.

La reunirea lotului au fost prezente și autoritățile publice locale, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și primarul Daniel Cristian Stan, care le-au ținut un discurs motivant jucătorilor, alături de noul președinte al echipei, Andrei Cordoș.

Din staff-ul administrativ au mai fost prezenți și directorul sportiv, Eduard Stăncioiu, alături de team managerul Irinel Voicu și vicepreședintele, Lorin Petrescu.

Întâlnirea suporterilor cu jucătorii, video:

Fostul portar, Eduard Stăncioiu, a oferit și un interviu la primul antrenament al echipei din acest sezon. Directorul sportiv a transmis că principalul țel este alcătuirea unei echipe redutabile în perioada următoare.

Video:

Mesajul președintelui CJD, Corneliu Ștefan și al primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, video:

Banner