7 din 7! O nouă performanță pentru ACSMMMAM Târgoviște!

in Actualitate by
Banner

Campionatul Național De Kempo, desfășurat sâmbătă, 17 Iunie 2023, la București, a marcat o nou[ performanță pentru clubul târgoviștean Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Arte Marțiale (ACSMMMAM)!

Deja abonați la podium și la medalii, la toate competițiile la care participă, sâmbătă au mai înregistrat un succes aparte: toți cei șapte sportivi ai clubului, înscriși în competiție, au fost medaliați!

Într-un mesaj transmis pe Facebook imediat după încheierea competiției, antrenorul și fondatorul clubului, Marius Marin,  i-a felicitat pe performerii clubului, care au reușit să atingă ambițiosul obiectiv:

 ”Bravo, copii! Din nou ați luptat cu onoare ca niște eroi și am reușit să îndeplinim obiectivul: 7 participanți Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște, 7 medalii la Campionatul Național De Kempo din 17 Iunie 2023 București. Felicitări sportivilor, antrenorilor, părinților! Mult succes in continuare tuturor! Felicitări organizatorilor pentru buna desfășurare a campionatului, Federației Române de Kempo și Amatto Zaharia !”

FOTO: Facebook Marius Marin

Banner