„Litoralul de acasă” și-a deschis porțile pentru turiști

in Administrație by
Banner

A început sezonul estival pe „litoralul de acasă”, la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște! Turiști din Dâmbovița, și nu numai, sunt așteptați să se bălăcească și vor beneficia de facilități specifice sezonului de vară.

Executivul Primăriei Târgoviște, reprezentat de primarul Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu, city managerul orașului, Gabriel Boriga și managerul Complexului Turistic de Natație, Ciprian Prisăcaru, au dat startul oficial pentru noul sezon. Șezlongurile sunt pregătite, mobilierul este nou, va fi și Lazy River sau Relax Poole. Zona ștrand a complexului a fost redeschisă încă din primele zile ale lunii iunie, dar din cauza vremii neprielnice, turiștii mai au de așteptat până când se vor putea bucura de zile călduroase și însorite pe „litoralul de acasă”. În cursul săptămânii, prețurile sunt 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii/pensionari, iar în week-end, 35 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii.

Suntem pe „litoralul de acasă” , la Complex Turistic de Natație, aici unde practic începe sezonul. Momentan, vremea nu este chiar potrivită pentru plajă. La Complexul Turistic de Natație din Târgoviște puteți avea surprize foarte plăcute. Sperăm ca măcar spre finalul săptămâni să crească puțin temperaturile. Anul acesta sunt câteva noutăți în comparație cu anii trecuți, sunt umbrele noi. De asemenea, a fost achiziționat mobilier de plajă și tot ceea ce este necesar pentru a petrece câteva ore agreabile, aici la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. Aproximativ 2.500 de oameni pot petrece câteva ore foarte-foarte plăcute simultan.

Au fost zile în care au fost și peste 4.000 de oameni. Personalul este așa cum ați fost obișnuiți, unul săritor, un personal de natură să răspundă tuturor provocărilor pe care le avem și nu sunt puține, ținând cont de câți de mulți oameni avem aici. Este o alegere bună, nu doar pentru târgovișteni sau dâmbovițeni, este o alegere bună și pentru oamenii din județele limitrofe. Din experiența anilor precedenți, am observat că primii care vin dimineața la Complexul Turistic de Natație sunt oamenii din afara județului Dâmbovița. Pe această cale, facem o invitație către toți cei care vor să aibă litoralul aproape și dacă nu pot ajunge la malul mării…să vină la Târgoviște, condițiile sunt foarte bune. Sunt foarte multe facilități pentru copii, dar și pentru adulți, avem Lazy River-ul care este foarte utilizat și nu există foarte mult la nivel național. Avem piscină pentru copii, piscină pentru adulți, așa că vă așteptăm la Complexul Turistic de Natație” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Banner