Daniel Blaga: „La vremuri noi, tot noi”, sau cum rotativa nu reprezintă decât o altă fumigenă a PSDNL

in Actualitate/Politică by
Banner

După o lună de zile în care au dat-o din colț în colț, rocada Ciucă-Ciolacu ajunge totuși să se producă. Primul și-a dat luni demisia. Întâiul prim ministru catastrofal care nu demisionează însă din motive de onoare ci doar pentru a-i face loc prietenului său de Coaliție. Al doilea îl succede de-acum și formal, deși PSD pare că trage toate sforile liberalilor de-o vreme bună deja.

Ce se va schimba? Mai nimic. Posibil s-avem un aparat guvernamental și mai stufos, cu și mai mulți iluștri consilieri și șefi de cabinet. Cam atât. Deficitul bugetar de 30 de miliarde rămâne și, cel mai probabil, nu va fi redresat. Criza scumpirilor rămâne și ea, lăsată drept povară cetățenilor. La fel se întâmplă și cu criza educației și, în curând, cea a energiei (din nou).

Un guvern al specialilor care face azi paradă strict de ochii lumii. Aceiași oameni de până ieri, mutați între timp pe alte scaune. Atât. Vom scăpa cu adevărat de ei doar prin vot, dacă vom fi mai mulți decât se așteaptă ei să fim. Din fericire, nu mai e atât de mult timp până atunci„, consideră președintele USR Dâmbovița, deputatul Daniel Blaga.

Sursa: Facebook Daniel Blaga

Banner