Președintele CJD, Corneliu Ștefan, confirmă demisia lui Marcel Ghergu de la Chindia Târgoviște

in Sport by
Banner

Sfârșit de drum pentru Marcel Ghergu la „cârma” Chindiei Târgoviște! Potrivit anunțului făcut de președintele CJD, Corneliu Ștefan, Marcel Ghergu a demisionat, luni seară, din funcția de președinte al clubului târgoviștean.

Decizia a venit după întâlnirea Adunării Generale a Asociaţilor a A.F.C. Chindia Târgoviște, care a avut loc în această seară.

Conducerea Consiliului Județean a transmis că vor fi demarate negocierile pentru aducerea unui nou președinte și a unui nou staff tehnic care vor conduce Chindia în sezonul viitor spre obiectivul principal, promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

„We’ll Be Back!

În această seară am convocat o întâlnire a Adunării Generale a Asociaţilor a A.F.C. Chindia Târgoviște. Așa după cum am anunțat că voi face, am propus acționarilor o discuție sinceră despre nevoia unui management care să asigure promovarea în SuperLiga României.

Având în vedere că Marcel Gherghu și-a anunțat demisia după ședința AGA, alături de ceilalți asociați, voi demara discuțiile necesare pentru aducerea unui nou președinte al cărui obiectiv primordial este construcția unui staff și a unei echipe care, în sezonul competițional 2024-2025,  să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc. Dâmbovița merită o echipa pe prima scenă și azi am pornit acest efort colectiv de reconstrucție a speranței.

Cert este faptul că atât Consiliul Județean Dâmbovița, cât și Primăria Târgoviște vor fi alături de Chindia Târgoviște, astfel încât echipa noastră să revină în prima ligă a fotbalului național , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ghergu a condus Chindia Târgoviște din funcția de președinte timp de aproximativ nouă (9) ani, perioadă în care au fost obținute două promovări (Liga 2 și Liga 1) și patru ani consecutivi petrecuți în SuperLiga de Fotbal a României.

Banner