„Iubim Dâmbovița”: Retroparada mașinilor de epocă și finalul turneului de baschet 3×3

in Actualitate by
Banner

Rafinate, elegante, fiecare cu o poveste proprie! Peste 40 de autoturisme retro au putut fi admirate de pasionații de mașini clasice, dar și de cei curioși, la Retroparada „Iubim Dâmbovița” , manifestare inclusă în programul dedicat „Zilelor Județului Dâmbovița”!

Bătrânele doamne și-au găsit loc în parcarea Consiliului Județean Dâmbovița, admirate de trecători și de cei care au venit special pentru paradă. De la Retroparada „Iubim Dâmbovița” nu au lipsit  mașinile românești, care, cândva, făceau senzație pe șosele din țară: Dacia, Oltcit-ul și ARO, atent restaurate și îngrijite.

Prezenți la eveniment, președintele CJD, Corneliu Ștefan, vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, parlamentarul PSD, Carmen Holban și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, au apreciat, la fel ca toți ceilalți privitori, mașinile expuse.

Parada mașinilor de epocă s-a desfășurat pe traseul parcarea Consiliului Județean – Mânăstirea Dealu și înapoi.

Un alt eveniment important a fost Ziua finalelor… la “Zilele Județului Dâmbovița”! Turneul de baschet 3×3 “Iubim Dâmbovița”, competiție la care au participat 200 de tineri baschetbaliști din toată țara,  și-a desemnat câștigătorii.

 La premierea  a fost prezentă  președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală. „Felicitări tuturor echipelor! Vă așteptăm și la a 3-a ediție a Zilelor Județului Dâmbovița” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Banner