Personalități importante au fost premiate la Gala de Excelență a județului Dâmbovița, ediția a doua

in Administrație by
Banner

La Cinematograful Independența din municipiul Târgoviște a fost organizat evenimentul „Gala de Excelență a județului Dâmbovița” , acțiune din cadrul „Zilelor Județului” .

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, inițiatorul acestei acțiuni, a premiat cu diplome de excelență personalități de la nivel județean și național, oameni care au excelat în domeniile lor de activitate. Printre premianții județului s-a aflat și o echipă de elevi dâmbovițeni aflați la început de drum, care au adus faimă județului în domeniul roboticii. Premianții ,,Galei de Excelență a județului Dâmbovița’’ din acest an au fost:

-Istoric Georgeta Filitii

-Dirijor Voicu Enăchescu (post mortem)

-Academia Oamenilor de Știință reprezentată de președintele acesteia, prof.univ.dr. ing. Adrian Alexandru Badea

-Pictor Mihai Șerbănescu

-Coregraful Gheorghe Văduva

-Echipa Robot X  Junior și Robot Z

-Profesor universitar doctor Mihai Oproiu

-Profesor universitar doctor Marin Cârciumaru

-Directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat

-Cel mai longeviv primar din România – 38 de ani de mandat la Primăria Doicești, Mircea Ismail

-Rector al Universității ,,Valahia’’ Târgoviște, Ion Cucui (post mortem)

– Artist Alina Mavrodin Vasiliu, directorul Centrului Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanţei” Târgovişte.

Suntem un județ cu o istorie bogată, cu Târgoviște- capitala Țării Românești, Mircea cel Bătrân stabilindu-și reședința domnească aici. De-a lungul secolelor, Târgoviștea a fost principala Cetate de Scaun, de aici ducându-se o politică de independență sub domnia a numeroși voievozi. Cei 511 ani de la prima atestare scrisă a județului nostru sunt un bun prilej de a recunoaște performanțe remarcabile și de a valida munca de o viață a unor oameni care au excelat în diferite domenii sau cum se va întâmpla astăzi pentru a-i încuraja pe cei aflați la început de drum. Astăzi onorăm excelența oamenilor de lângă noi. Este un moment special, un moment în care le mulțumim tuturor celor care au reușit să schimbe în bine viața județului nostru, dar și modul în care județul Dâmbovița este perceput. În egală măsură, Gala de Excelență este dedicată celor aflați alături de noi, și motivul este unul firesc și puternic în același timp, Dâmbovița este un județ respectat datorită fiecăruia dintre dumneavoastră și a eforturilor pe care le faceți în fiecare zi. Indiferent de domeniul de activitate, contribuția domniilor voastre se regăsește în tot ceea ce se clădește în județul nostru. Fie că vorbim de sănătate, de învățământ, de cultură, de mediul de afaceri, fie că ne referim la infrastructură, cu toții avem un merit în implementarea unor proiecte deosebit de importante pentru județul nostru. O spun de fiecare dată, tot ceea ce se întâmplă în Dâmbovița se datorează muncii de echipă și sprijinului pe care ni-l acordăm unul celuilalt. De aceea vreau să vă asigur de tot respectul meu și al colegilor mei pentru tot ceea ce faceți în folosul comunității dâmbovițene. Sunt mândru că pot lucra cu dumneavoastră, sunt mândru că pot lucra cu fiecare dintre dumneavoastră în proiectele pe care Dâmbovița le are astăzi.

Și-au depășit de foarte multe ori limitele, pentru o mare parte dintre noi sunt o sursă de inspirație, sunt oameni datorită cărora mulți ne-au urmat și dezvoltat și pasiunile. Le mulțumim tuturor celor care, prin eforturile lor, ne-au învățat extrem de multe. Profesorilor, artiștilor, profesioniștilor din multiple domenii, le suntem recunoscători pentru contribuția lor la evoluția noastră, dar și pentru dezvoltarea economică a județului nostru și, nu în ultimul rând, administrativă. Cadrele didactice ne-au împărtășit cunoștințe și ne-au așternut în față lumea vastă a istoriei, dar ne-au și îndrumat în domenii precum științele naturii, inginerești și aplicative, dar și în diverse discipline. Au fost premiați oameni care și-au pus amprenta în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea județului nostru, a localităților dâmbovițene, influențând în bine viața comunității noastre. Suntem mândri să-i avem în comunitatea noastră”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Banner