Ionuț Ghibanu a fost ales în Comitetul Director al Crucii Roșii din România

in Actualitate by
Banner

Crucea Roșie din România are, de la sfârșitul săptămânii trecute, o nouă echipă de conducere!

Camelia Șucu este noul președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

Tot sâmbătă a fost stabilită și noua formulă a Comitetului Director, din care face parte și președintele Crucii Roșii Dâmbovița, Ionuț Adrian Ghibanu.

”Am avut onoarea de a fi ales membru al Comitetului Director și de aceea mă simt dator să mulțumesc filialei Dâmbovița care m-a susținut.

A fost o competiție serioasă în care s-a dovedit că Societatea este o organizație matură, alegându-și președintele dintre cei doi candidați: doamna Camelia Șucu și domnul Viorel Cataramă.

Se cuvine să mulțumim Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon care, în urmă cu 18 ani, în calitate de președinte la nivel național a refăcut Statutul Crucii Roșii și, apoi, în ultimele două mandate, Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei României, care ne-a condus exemplar și care ne-a ridicat prestigiul.

În final, mulțumesc Domnului Raul Pavelescu, directorul executiv al filialei noastre și domnului Gheorghe Popescu, fostul director, pentru sprijin și pentru încredere.

Alături de voluntarii noștri vom încerca să facem mai mult pentru oamenii aflați în suferințe și în nevoi, dar și pentru intervenția la dezastre.

Mult succes tuturor celor care au fost aleși astăzi!”, a transmis Ionuț Ghibanu pe pagina sa de Facebook

Banner