Jandarmii dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările dedicate Zilei Eroilor

in Actualitate by
Banner

Jandarmii dâmbovițeni vor fi prezenți, joi, 25 mai a.c., alături de celelalte autorităţi publice, la ceremonia militară și religioasă de depunere de coroane și jerbe de flori, ce se va desfășura în municipiul Târgoviște, la Monumentul Eroilor Dâmbovițeni din Piața Tricolorului, pentru a omagia memoria eroilor neamului.

Pe durata manifestărilor ce vor avea loc în spațiul public, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, atât în municipiul Târgoviște, cât și în celelalte localități dâmbovițene (Găești, Pucioasa,Titu,Răcari și Gura Ocniţei), unde se vor desfășura asemenea activități.

***

În fiecare an, la 40 de zile de la Sfintele Sărbători Pascale, odată cu Sfânta Sărbătoare a Înălţării Domnului, românii celebrează Ziua Eroilor, prilej de recunoştinţă şi cinstire a memoriei eroilor români căzuţi de-a lungul veacurilor pe toate câmpurile de luptă, pentru credinţă, libertate, dreptate şi pentru apărarea ţării şi întregirea neamului. În spiritul tradiţiei europene, în România, Zilei Eroilor i s-a conferit prin lege statutul de sărbătoare naţională.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Banner