Nebunie la Constanța! Farul, campioana României

in Sport by
Banner

Etapa a 9-a din play-off a stabilit câștigătoarea Superligii României, ediția 2022/2023.

Formația pregătită de Gheorghe Hagi s-a impus cu 3-2 pe teren propriu în fața lui FCSB, s-a distanțat la 4 puncte și și-a asigurat titlul.

Oaspeții au condus cu 2-0 la Ovidiu după golurile marcate de Adrian Șut și Andrea Compagno, dar Farul a revenit spectaculos pe tabelă. Mateus, Tudor Băluță și Louis Munteanu au înscris și au adus trofeul Superligii în vitrina Farului.

La aproape 24 de ore de la victoria cu FCSB, bucuria a fost la fel de mare la malul mării, mai ales că și vremea a fost una superbă.

Prezenți într-un autocar descoperit, jucătorii Farului, în frunte cu starul Denis Alibec, au plecat aproape de ora 19:00 de la stadionul din Ovidiu și au trecut prin cele mai importante locuri din Constanța. „Campionii României suntem noi” a fost scandarea preferată a fotbaliștilor, care au cântat împreună cu suporterii.

Destinația finală a paradei a fost Piața Ovidiu, acolo unde foarte mulți suporteri au sărbătorit succesul obținut de Farul, care se pregătește acum să atace grupele Champions League.

Peste 5.000 de oameni au participat la petrecerea de luni seară, la Constanța.

Banner