PSD Moreni a celebrat Ziua Europei și Ziua Independenței Naționale a României

in Politică by
Banner

Ziua de 9 mai este una aparte pentru români, fiind marcată Ziua Europei, care poartă semnificația de pace și unitate pe Bătrânul Continent. Totodată, mâine este Ziua Independenței Naționale a României. Astfel, momentul important pentru Europa, dar și pentru țara noastră, a fost marcat și de membrii Partidului Social Democrat din Moreni, care au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din municipiu, pentru cei care au luptat pentru independența și libertatea României.

Astăzi, 9 Mai, este o zi specială pentru noi, europenii, deoarece sărbătorim Ziua Europei. Este o zi în care amintim de valorile noastre comune, de solidaritatea și unitatea care ne permit să construim o Europă puternică și prosperă.

Totodată, cu o zi înaintea celebrării Zilei Independenţei Naționale a României, ne-am amintit cu mândrie de sacrificiul și curajul strămoșilor noștri.

Cu acest prilej, noi, membrii Partidului Social Democrat din Moreni, am depus o coroană la Monumentul Eroilor din municipiul nostru pentru a-i omagia pe cei care au luptat și au murit pentru libertatea și independența României. Este important să ne amintim de istoria noastră, să ne respectăm și să ne onorăm înaintașii.

La Mulți Ani, Europa! La Mulți Ani, România! La Mulți Ani, #Dâmbovița! La Mulți Ani, Moreni!

Iubim Moreniul!” , a fost mesajul președintelui PSD Moreni, Gabriel Purcaru.

Banner