REMARCABIL! Sportivi târgovișteni, 12 medalii la World Open Martial Arts Championship!

in Actualitate by
Banner

Binecunoscuți pentru performanțele obținute în ultimii ani, sportivii clubului târgoviștean Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihail Arte Marțiale (ACSMMMAM) au dat, din nou, lovitura, adjudecând-și nu mai tpuțin de 12 medalii, la recent încheiatul World Open Martial Arts Championship Germania WTKA.

Competiția, care s-a desfășurat în weekend, a fost un bun prilej pentru luptătorii târgovișteni de a reconfirma forma bună și constanța în performanță, care îi caracterizează.

Știrea despre noua reușită a celor de la ACSMMMAM a fost dată de chiar fondatorul și antrenorul clubului – el însuși posesor al unei impresionante colecții de titluri și medalii – Marin Marius Mihail, într-o postare pe rețelele de socializare:

”World Mixt Marțial Arts Championship Germania WTKA! 12 medalii obținute de sportivii noștri români și târgovișteni, ai clubului Asociatia Club Sportiv Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște , din 6-7 Mai 2023! Din nou medalii mondiale WTKA obținute de clubul nostru in această puternică federație, după o pauză de 4 ani din cauza pandemiei! Un rezultat extraordinar pentru Romania și Târgoviște! Mulțumim primarului Daniel Cristian Stan , Consiliului local și primăriei Târgoviște, pentru încrederea acordată și susținerea, mulțumim lui Dumnezeu căruia îi datorăm toate rezultatele noastre excepționale, mulțumim celor care ne-au încurajat și ne-.au susținut moral, mulțumim WTKA Germania și Salvatore Tiso! Felicitări”, a transmis Marius Mihail Marin pe Facebook

Banner