Mobilizare generală la Chindia: „Luptăm până în ultima clipă”

in Sport by
Banner

Chindia și-a complicat situația după înfrângerea de la Ploiești, 1-2 cu Petrolul, meci considerat pe terenul târgoviștenilor și disputat într-o atmosferă ostilă, cum de altfel era de așteptat, cu mii de fani ai oaspeților în tribune.

Cei mai fideli dintre suporterii care au îndurat alături de Chindia patru sezoane doar în deplasare au fost și vineri, pe Ilie Oană. Către ei – și nu numai – se îndreaptă și mesajul de suflet al clubului, postat cu două etape înainte de finalul play-out-ului, runde în care Chindia mai are de jucat cu Universitatea Cluj, în deplasare, și cu FC Voluntari, poate la Târgoviște… sau poate că nu!

Iată postarea integrală a clubului:

„Am trecut prin momente grele și foarte grele de-a lungul ultimilor ani. Nu am cedat, nu am dezarmat, am luptat până în ultima clipă. Barajul cu CS Mioveni, din 2020, disputat în condiții de pandemie, apoi meciurile cu Chiajna, din vara trecută, seria excelentă din toamnă, cu Toni Petrea pe bancă, sunt mărturii încununate de rezultate ale celor mai sus amintite. Să nu uităm de locul 7 în sezonul 2020-2021, cea mai bună clasare din istorie a echipei noastre în clasamentul primei ligi. Și de primul baraj pentru prezența în cupele europene! Mai avem acum cel puțin două meciuri de jucat în acest sezon! Cel puțin două finale, pentru a ne asigura prezența în al cincilea sezon consecutiv al Ligii I. ÎMPREUNĂ REUȘIM! FIȚI ALĂTURI DE BĂIEȚII NOȘTRI!”

Banner