Chindia, cu un picior în Liga a 2-a după înfrângerea cu Petrolul

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște a pierdut în fața Petrolului, (scor 2-1), după ce a condus cu 1-0 la pauză. După eșecul cu FC U Craiova din etapa trecută, elevii lui Toni Petrea nu au rezistat presiunii și au pierdut pe arena Ilie Oană din Ploiești, deși au jucat din postura de gazdă, pe terenul adversarei sale, într-un meci foarte important pentru salvarea de la retrogradare.

Golul târgoviștenilor a fost marcat de Popadiuc (min 5), după o gafă în defensivă a lui Doua. Reușita ploieștenilor a venit la cinci minute după întoarcerea de la cabine a celor două echipe, golul „lupilor galbeni” fiind marcat de Diomande, după un șut cu pământul, iar mingea l-a lovit în față pe goalkeeper-ul Căbuz și a intrat în poartă.

În minutul 59, Daniel Popa înscrie cu un șut din afara careului, dar golul acestuia este anulat după consultarea VAR-ului, după ce unul dintre jucători a influențat desfășurarea fazei de gol.

Scorul final a fost stabilit de Gicu Grozav (min 77), când a trecut de fundașii Chindiei, învingându-l pe Căbuz cu un șut pe jos, din afara careului.

Pentru Chindia urmează disputa de la Cluj, cu Universitatea, după care meciul cu FC Voluntari.

Cu mai multe detalii, revenim în cronica meciului.

Sursa foto: Facebook, AFC Chindia

Banner