Președintele CJD, vizită de lucru în trei localități din județ unde este derulat Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată

in Administrație by
Banner

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a efectuat o vizită de lucru în comunele Dragomirești, Mănești și Tătărani, localități unde se extind rețelele de alimentare cu apă și canalizare.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a fost însoțit de către directorul Companiei de Apă Dâmbovița, Adrian Dumitru, și primarii celor trei comune, Dragoș Vlădulescu, Alexandru Constantin și Constantin Pătru.

Proiectul implementat în cele trei localități urmărește: înființarea a 100 de km rețele de canalizare; racordarea a 5.228 de gospodării la rețeaua de canalizare; înființarea a 50 de stații de pompare a apei uzate; reabilitarea a 13 km de rețea de distribuție apă potabilă;  branșarea a 533 de gospodării la rețeaua de apă potabilă.

Lotul pe care se lucrează în cele 3 comune face parte din cel mai mare proiect cu fonduri europene din #Dâmbovița, Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată, care se ridică la aproape 450.000.000 de euro. De acesta vor beneficia cetățenii din 52 de localități dâmbovițene și Consiliul Județean Dâmbovița” , a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Banner