Deputatul PSD, Carmen Holban: „Turismul de sănătate are un potențial imens în România!”

in Politică by
Banner

La invitația președintei Asociației Femeilor de Afaceri România-Turcia, Birgül ŞENYUVA, deputata PSD Dâmbovița, Carmen Holban a luat parte la lucrările Congresului Internațional al Turismului pentru Sănătate, care a avut loc în Antalya. Parlamentarul de Dâmbovița a transmis în urma acestui eveniment că a vizitat clinicile și spitalele din regiune, dar și instituțiile implicate în formarea specialiștilor și cele care asigură servicii medicale pacienților.

După această experiență, deputatul Carmen Holban a subliniat într-o postare pe pagina sa de socializare că și România dispune de un potențial foarte mare de dezvoltare a turismului de sănătate și împreună cu colegii săi parlamentari iau în calcul să propună autorităților competente să caute cele mai bune soluții de promovare a turismului medical național.

Turismul de sănătate are un potențial imens în România! Avem toate condițiile pentru a crește acest domeniu: profesioniști în sistemul medical, zeci de stațiuni balneoclimaterice, dar și resursele naturale necesare prin care putem transforma turismul de sănătate într-un veritabil vector de dezvoltare locală, regională și națională.

Zilele acestea, în Antalya, alături de doamna deputat Grațiela Gavrilescu, am participat la lucrările Congresului Internațional al Turismului pentru Sănătate, ca urmare a invitației lansate de către președinta Asociației Femeilor de Afaceri România-Turcia, doamna Birgül ŞENYUVA. Cu această ocazie, am vizitat clinicile și spitalele din regiune, dar și instituțiile implicate în formarea specialiștilor și cele care asigură servicii medicale pacienților.

Așa cum spuneam, România are fundația pe care se poate dezvolta turismul medical, dar, în același timp, trebuie ca acest lucru să se concretizeze într-un ritm mult mai alert. Prin urmare, alături de colegele și colegii parlamentari, vom propune ca autoritățile din domeniul sănătății și al turismului să identifice cele mai bune soluții de promovare a turismului medical național” , a transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

Banner