Deputatul Daniel Blaga despre eliminarea pensiilor speciale: „Dacă acest lucru nu se întâmplă curând, România pierde miliarde din banii din PNRR”

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

Marcel Ciolacu, liderul PSD, spunea la TV că „nu e o problemă să scăpăm de ciuma pensiilor speciale”, arătând practic că USR ar vorbi în dodii atunci când spunem că suntem singurii care luptă pentru eliminarea privilegiilor nesimțite.

Optimist, de vreme ce discutăm despre o ieșire publică cu un mesaj neinterpretabil, colegul meu, Ionuț Moșteanu a propus marți, introducerea pe ordinea de zi a proiectului Guvernului Ciucă care implică așa zisa „reformă a pensiilor speciale”, astfel încât proiectul să fie modificat la standardele PNRR, eliminând, în mod real și-odată pentru totdeauna, aceste privilegii nemeritate.

Surpriză sau nu, PSDNL s-au opus brusc, din nou. Pesemne, atunci când camerele video nu „rulează”, interesul lor pentru onorarea promisiunilor dispare. Nu-i bai. Ciucălacu vor ieși din nou „pe sticlă” în zilele care vin, așa cum o fac constant.

Le vom propune astfel din nou și din nou eliminarea pensiilor speciale, aducându-le aminte că dacă acest lucru nu se întâmplă curând, România pierde miliarde din banii din PNRR.. Între timp, comunitatea trebuie să țină minte toate aceste promisiuni neonorate, pentru ca în 2024 să nu comită greșeli ale trecutului, la vot„, transmite președintele USR Dâmbovița, deputatul Daniel Blaga.

Sursa: Facebook Daniel Blaga

Banner