Stadionul Chindiei e gata! Anunțul Primăriei Târgoviște

in Sport by
Banner

După aproape patru ani de la promovarea în Liga I, Chindia se pregătește să revină acasă, pe stadionul Eugen Popescu.

Arena va fi omologată în curând, iar echipa Târgoviștei va încheia al patrulea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului românesc pe propriul teren. Rămâne de văzut câte meciuri oficiale se vor disputa lângă Turnul Chindiei.

Iată ce a postat Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pe acest subiect:

„Stadionul „Eugen Popescu”, zilele acestea se montează ultimele piese de mobilier și se fac retușurile finale. Dacă vom juca sau nu cu Petrolul la Târgoviște, este o întrebare la care vom afla răspunsul la jumătatea săptămânii, în funcție de cât de rapid se va obține omologarea. Oricum, avem stadion!

Gazonul este impecabil, iar condițiile oferite spectatorilor sunt excelente. Aviz amatorilor de „senzații tari”: sistemul de supraveghere video „citește” și etichetele de pe boxele sistemului audio, fiecare loc fiind monitorizat!”.

Ultimul meci oficial pe stadionul din Târgoviște a avut loc pe 25 mai 2019, Chindia – Luceafărul Oradea 4-1, la capătul căruia Neguț & .co au sărbătorit promovarea. Din vara acelui an, arena a intrat în reabilitare, costurile fiind suportate exclusiv din bugetul Primăriei Târgoviște. La finalul lucrărilor, stadionul va avea aproximativ 8.400 locuri.

Banner