Ziua internaţională a securităţii şi sănătăţii în muncă, marcată de ITM Dâmbovița

in Actualitate/Administrație by
Banner

ITM Dâmbovița organizează o dezbatere pe tema „Securitatea și Sănătatea în muncă în era digitală”, marcând astfel Ziua internaţională a securităţii şi sănătăţii în muncă.

O cultură naţională de securitate şi sănătate în muncă este una în care dreptul la un mediu de lucru sigur şi sănătos este respectat la toate nivelurile, în care guverne, angajatori şi lucrători participă activ la asigurarea acestuia, prin intermediul unui sistem de drepturi, responsabilităţi şi îndatoriri, în care prioritatea principală o reprezintă prevenirea.

Campania „Locuri de muncă sigure și sănătoase 2023-2025, în era digitală” crește gradul de sensibilizare cu privire la impactul noilor tehnologii digitale asupra muncii și a locurilor de muncă și la provocările și oportunitățile asociate în materie de securitate și sănătate în muncă (SSM). De asemenea, oferă o platformă pentru schimbul de soluții de bune practici.

Evenimentul se va desfăşura în municipiul Târgovişte, în data de 28 aprilie 2023, ora 10 00 , la Hotel Dâmboviţa, în sala de conferinţe.

Sursa: ITM Dâmbovița

Banner